Filmtrailer

Filmtrailer 1.0.3

Filmtrailers en -informatie op je mobiel

VOOR

  • Groot aanbod
  • Links naar IMDB
  • Trailers downloaden

TEGEN

  • Geen bioscooptijden

Goed
7

Ben je dol op films en de bijbehorende trailers? Dan is de gratis Filmtrailer applicatie vast iets voor jou. De software toont op de regio (althans, je land) afgestemde trailers en ander beeldmateriaal op je iPhone of iPod touch.

Zoek je een goede filmsuggestie dan haal je snel de IMDb-applicatie tevoorschijn. Wil je echter gewoon trailers bekijken dan doet Filmtrailer prima dienst. Dit programmaatje toont trailers, interviews en andere oogsnoepjes op het scherm van je iPhone. Ook download je gemakkelijk een interview of video om later (offline) te bekijken.

Filmtrailer heeft een vijftal knoppen onderin het scherm staan. De knoppen openen menu's waarin je onder andere de populairste, nieuwste of aanbevolen trailers bekijkt. Aanbevolen betekent in deze context uiteraard 'gesponsord' maar dat hindert geenszins. Films zijn overigens ook te beoordelen en je toegewezen sterren bepalen de populariteit van trailers in de applicatie.

Deze applicatie laat je lekker bladeren door trailers, interviews en meer. Zo vind je geregeld achter de schermen video's en ander leuk materiaal. Filmtrailer doet precies wat het moet doen, al waren lokale bioscooptijden ook wel leuk geweest.

Meeste downloads Films & TV voor Iphone

Meer
Filmtrailer

Download

Filmtrailer 1.0.3

Beoordelingen about Filmtrailer